Реклама

сряда, 27 април 2016 г.

Как да избирате Обеци според прическата си. Практични съвети!

Обеци са един от най-важните бижута за дамата. Днес на пазара съществуват най-различни модели бижута. Те се различават, както по своя дизайн, така и по своите материали и цветове. Но за да изглеждате добре с обеците, които носите, трябва да сте ги съобразили с прическата, с грима и със стила на облеклото Ви.
 
А ето и какви трябва да бъдат обеците според прическата Ви:

- Ако косата Ви да е буйна и дълга.
Тогава е по-добре да се спрете на бижута, който се забелязват- масивни и дълги обеци, които да я подчертаят. Ако изберете малки обеци за този вид прическа, те просто ще останат незабелязани, тъй като дългата коса ще ги скрие.

 - Ако косата Ви има дължина до врата.
Доверете на триизмерните обеци, с които ще изглеждате наистина удивително. А ако изберете  малки кристални обеци, ще изглеждате още по-елегантни.


-  Ако косата Ви е по дълга, най-подходящите за Вас ще са обеците халки. Те допълнително придават овал на лицето. А ако формата на лицето Ви е овална, е добре да заложите на обеци с многоъгълна или триъгълна форма.

- Ако сте решили да вържете косата си на опашка, е най-добре да изберете обеци с ярки цветове във формата на капка или топченце. Материалите, от които са изработени може да бъдат корк, бамбук или друг природен материал.


- Ако косата Ви е къса, тогава имате възможност за експерименти. Може да се снабдите с всички възможни форми бижута/обеци и няма да се притеснявате, че те ще бъдат скрити от косата Ви.

- Ако обичате да носите лента за коса, заложете на продълговати обеци.  Материала и формата, от който са изработени, е без значение. Важно е само цветът на лентата и цветът на обеците да е един и същ.
Важно! Съчетавайте обеците с правилните колиета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар