Реклама

вторник, 19 април 2016 г.

Как да избера бижу за приятелката си?


Изборът на  бижута за жената, която обичате, може да се окаже нож с две остриета. Но ако го направите правилно, от това може да излезе  един романтичен, значим, и в някои случаи дори магичен жест и момент. От друга страна, обаче, това може да бъде доста стресиращ и обезсърчаващ процес, пълен с неизвестности. С малко  проучвания, добър план и подготовка, може да намерите перфектния подарък за нея, и ще станете героят в цялата тази история.

Няма спор, Вие сте мъже и не винаги знаете какво иска жената - преодолейте този факт!  А и понякога, жените са просто непредвидими,  и много момчета преминават през това изпитание ежедневно. За да се справите с тази задача добре, и всичко да има добър край, ние ще Ви помогнем с няколко съвета, които ще Ви бъдат от полза при подарък за жена. Ето какво трябва да знаете:

-Какъв избор имате? Какво иска тя? -  Все хубави въпроси, нали?

Какъв избор имате?
Не се стряскайте от това! Разполагате с повече от достатъчно голям избор - толкова голям, че може да се изнервите, докато прецените какво да купите. Пръстени, гривни, колиета, обеци, платина, бяло злато, жълто злато, сребро, бижута сваровски, дали били с или без камъни. Цялото разнообразие, което се предлага ще Ви побърка, нали?

За да разберете какво точно иска тя, в никакъв случай не я питайте директно! Така ще загубите магията при подаряването на бижуто. Може да се консултирате с неините близки, майка й, сестра й, или някоя приятелка. Жените си споделят и обичат да обсъждат тези детайли, така, че най-вероятно ще имате успех. И действайте смело, ако се придържате към това, със сигурност ще я изненадате приятно.
Изберете комплекти бижута и няма да сгрешите, т.к. подаръкът ще изглежда голям и завършен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар