Реклама

вторник, 26 април 2016 г.

Влиянието на розовите камъни в бижутата



Розовото съчетава в себе си силата и неукротимостта на червения цвят и чистота и нежността на белия. Почти всички свързват нежното розово с проявата на женственост и любов. Именно затова и бижута с розов цвят са много предпочитани в бижутерията най-вече от жените.





Розовите камъни са подходящи за бижутата на нежните по душа, романтиците и късметлиите. Затова жените са влюбени в сребърните колиета с розов камък. При инкрустиране на бижута с розови камъни, ювелирите предпочитат розовите корали, розовия кварц, родонита, родохрозита и диамантите с розов цвят. Вярва се, че сребърното бижуто с розов кварц работи като компас за своя собственик и розовият камък ще му покаже правилния път за да срещне своята любов.



 
Бижуто с розови камъни спомага за по-добра физическа и умствена релаксация. Но съчетавайки тези обеци, например с тоалета си, трябва да внимавате да не прекрачвате границата. Вярва се, че прекалената употреба на розовия цвят изморява по-лесно човешкото съзнание. Бижуто с камък в розов нюанс е подходящо за тези, които притежават душа на поет и за хората, които виждат света в тъмнина. Но ако камъкът е в нечист розов цвят, той може да доведе собственика си до прекомерна еуфория и експресия.


Астролозите съветват да се носят бижута с розови камъни във вторник, тъй като през този ден от седмицата розовият камък става и много силен талисман, който ще ви предпази от лоши очи. Също така розовите камъни има и лечебни свойства. Те помагат за подобряването на храносмилателната и дихателната системи и подобряват общото състояние на кожата и очите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар