Реклама

понеделник, 25 април 2016 г.

Аромат и индивидуалност


Как Ви звучи да Ви разпознават по аромата, още преди да са Ви видели? Всяка жена би мечтала да се почувства ухаеща и желана. Парфюм и бижута подчертават индивидуалността на жената, придават уникалност и завършеност на стила й. Разбира се, изборът, който правим се  базира на личните ни предпочитания, и тук идва въпросът, какъв точно аромат да изберем, за да достигне хармония в цялостната ни визия и характер. Сега, когато има такова изобилие на парфюми, правилният избор е още по-сложен.

Всяка жена мечтае да намери своят неповторим аромат, който да подчертава нейната индивидуалност, обаяние и сексуалност. Но как да намерим именно своят аромат сред стотици привличащи парфюми? Много жени пък се боят да експериментират и купуват един и същ аромат, който ползват с десетилетия, но не могат да осъзнаят, че за толкова време и те самите са се променили -  външност, характер, променил се и стилът на обличане, абсолютно всичко. Груба грешка, която бихте направили с избора си на парфюм е да си купите парфюм, само защото Вашата приятелка Ви го е препоръчала. Това според мен е липса на вкус, липса на характер и липса на собствено мнение.
Същото се отнася и за закупуването на парфюми по интернет. Ако времето е ограничено по-добре изберете онлайн колиета.
Парфюмът и бижутата са индивидуалността на дамата.

Преди всичко парфюмът трябва да подчертава индивидуалността на всяка една жена, затова тук решаваща роля играе собственото обоняние, собствен вкус, дори и собствената Ви кожа. Изключително важно е да намерите този аромат, който съответства най-добре на Вашият собствен и индивидуален стил, защото аромата говори вместо Вас, най-напред аромата ви представя на околните, след това думите.
Парфюм или Бижута?! И двата варианта могат да бъдат прекрасен подарък за жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар