Реклама

събота, 20 декември 2014 г.

Какви бижута трябва да подарите на мъж?

Тази статия е за всички  дами, които се чудят какви бижута да купят на мъж. Най-популярните продукти са златни верижки и гривни. Тези бижута са  класика и винаги ще са актуални. Те също така са страхотни за всеки възрастов диапазон. Много се търсят вериги тип рибена кост, змиевидни, сребърни верижки.  Мъжете между 18-25 обикновено предпочитат сребърни верижки. От 26 години в повечето случаи предпочитат златни ланци и гривни

Ето и едни от най-харесваните и предпочитани подаръци сред силния пол.







Кръстове:

Ако той вече има верига, кръстът ще е много добро решение за верижката. Мъжете между 18-25 години обикновено предпочитат по-големи модели кръстове, между 2-4 см.  Често с цирконий и имитации на диаманти. Мъжете над 26 години предпочитат по-традиционен размер – между 1-2, обикновено с диамант, с  нарязан дизайн или гладка повърхност.

Пръстени:

През годините мъжките пръстени са много купувани и популярни. Новата тенденция е да се взимат пръстени от неръждаема стомана. Стоманата  никога не се нуждае от полиране като среброто. Нейната твърдост спомага бижутата да не се надраскват лесно. Средният размер на мъжките пръстени е около 10. Размер 8 обикновено се използва за кутрето. Колкото по-традиционен е  пръстена, толкова е по-търсен. Най-често се купуват пръстени с  оникс  или цирконий, както и имитация на диамант.  Сребърните пръстени са много популярни сред мъжете на възраст между 18-25 години.

Вериги:

Средната мъжки верига е 24 см в дължина ... която  виси до горната част на гърдите. 18-20 см ще бъде идеален размер на верига за млади мъже или тийнейджъри. Ширината на верижката също е много важен детайл.  10 мм е по-широка верига, която обикновено се предпочита от мъжете между 18-25 години. Мъжете от 26 години предпочитат верижка около 3 – 6 мм.


Често купувачите се питат коя е  най-добрата закопчалка. За да бъда честна, всички те са много добри и  просто е въпрос на предпочитание и стил. Класическите закопчалки се слагат на повечето вериги и гривни. Те са едни от най-сигурните. На следващо място са закопчалките, които сгъват и се фиксират на мястото. Те също са сигурни. Освен това има и бутон закопчалки, които са трудни за отваряне. Това означава, че няма да се отвори сама и да се загуби бижуто. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар