Реклама

вторник, 25 ноември 2014 г.

Най-добрите бижута за сватбата

Когато започнат приготовленията, правилния избор на сватбените бижута е едно от най-важните неща, които трябва да направи. Не е казано, че трябва да имате скъпоценни семейни бижута. В много фамилии, накитите се предават от майка на дъщеря. Но, разбира се винаги има изключения. Ако трябва да избирате бижута не само за себе си, а и за цялото женско войнство около вас, то прочетете нашите съвети.

Разбира се, най-важният човек в цялата „олелия” сте вие – булката. Вие сте звездата на вечерта. Така, че първо трябва да изберете подходящите сватбени бижута за вас. В най-общи линии бижутата ви трябва да подхождат на роклята, прическата, грима, на лицето ви, та дори и на цвета на очите ви. Трудна работа, нали? Ще ви издам една малка тайна – има универсални бижута за сватба и това са перлите, а също така и бижутата с кристали. Обикновено класика са перлените бижута, но ако сватбата е вечерна и искате да блестите повече от всякога, в този случай по-добре си осигурете бижута с кристали.

Бижута за булката

Когато избирате сватбени бижута, най-добре да се спрете на комплект, който да включва пръстен, гривна, обеци и колие. Гривната не е задължителна, но е желателна, за да бъде завършена Вашата визия. Най-добре накитите са не са много биещи на очи. По-добре си вземете един ефирен комплект бижута. Колкото по-деликатни са накитите, толкова по-добре ще изглеждате. Имайте предвид, че  роклята ще грабне сърцата на почитателките ви, а бижутата са само допълнение към нея.  Като говорим за перли, може да помолите шивача си да сложи няколко и по роклята. Така булчинската ви рокля ще е неотразима и бляскава.

Шаферски бижута
Те също са от голямо значение. Купувайки бижута за своите шаферки, вие ще засвидетелствате своята признателност. Но, имайте предвид, че това съвсем не е лека задача. За да сте наясно какво да купите, трябва да вземете предвид не само вкусовете на своите придружителки, но и вашите собствени бижута. Накитите на булката и шаферките трябва да са в унисон с всичко останало. Ако вашите бижута са от перли, тогава е желателно да купите перлени бижута и на шаферките си. Друг добър избор е да вземете украшения със Сваровски кристали. Както за вас, така и за тях, трябва да вземете колиета и обеци, които да са в тон с роклите и прическите. Разбира се, ако шаферките са в зелени рокли, трябва да подберете внимателно цвета на кристалите, за да отиват на роклите им. също сред традиционно закупуваните подаръци за сватбения ден. В много случаи вашите шаферки ще си носят подарените бижута и за други случаи, което само трябва да ви радва.

Бижута за майката и свекървата

И на последно място, но не и по важност са бижутата за възрастните дами, отгледали вас и бъдещия ви съпруг. Най-малкото, подарък бижута са знак на внимание. Купете бижута, които отговарят на възрастта на майка ви и свекърва ви. Все пак те са в една зряла възраст и естествено бижутата трябва да отговарят на прическите и тоалетите им. Може да пробвате с брошки, изискани огърлици и обеци с перли.
Ако въпреки всички съвети, все още ви е трудно да изберете най-добрите бижута за вас и обкръжението ви, тогава спокойно може да се доверите на опитен бижутер, който да ви насочи към правилния избор. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар