Реклама

сряда, 12 ноември 2014 г.

Какви бижута да носим в офиса


Съвети за избор на подходящи бижута за офиса


Трудно е да се отговори на тези въпроси, като цяло, защото има толкова много различни работни среди. Така, че нека в зависимост от длъжността, която изпълнявате, трябва да подберете и подходящите бижута. Ако работите в офис с малко колеги, то тогава винаги може да експериментирате. 

Не прекалявайте с бижутата. Бижута на работното място трябва да бъдат добре подбрани. Не е желателно да се накиприте като коледна елха.  Вие искате да изглеждате елегантна, а не кичозна. Страхотна идея е или да си сложите няколко малки накити, като например пръстен, малки обици и часовник. Друг вариант е да носите огърлица по врата и един пръстен, без обеци и гривни. Прекалената натруфеност е излишна в офиса.

Ако харесвате гривните или обеците, изберете такива, която да не издават звуци – обеците да не дрънкат като се движите, гривната да не опира на бюрото. Нали се сещате колко приятно ще бъде на колегите ви да слушат подомни шумове, а да трябва да се съсредоточат върху неотложната задача, която шефа току що е измислил. 

Не прекалявайте с твърде много различни бижута. Купувайте си такива, които са елегантни, но и блестящи.  Добри примери за това са диаманти или перли...друг е въпросът, че не са по джоба на всеки.   

Часовникът на работното място също е добър вариант. Символиката при него е, че сте отговорни и сте наясно с времето.  

Не се страхувайте да покаже своята индивидуалност. Но не оставяйте тя да отвлече вниманието от професионалните ви качества, които искате да се виждат в офиса.

Ако носите пръстени, не е много добра идея на сложите на всичките си пръсти. Изберете нещо, което не е и кич. Все пак искате да изглеждате добре в очите на колежките си. Добра идея е да си вземете пръстени със скъпоценни камъни, разбира се, ако харесвате пръстени с камъни.

За обеците – ако работата ви е да говорите по телефона, едва ли дългите обеци са подходящи за такава длъжност. Едва ли ще ви е приятно непрекъснато да разплитате телефонния кабел и обецата. Подберете и обеци, които да отговарят на формата на лицето ви.
Колиета – може да изберете семпъл вид , например синджир с висулка на накрая. Ако висулката е с перли или кристали, ще е най-добре, защото блясъкът й ще ви направи неустоима.


Ако сте фенка на брошките, изберете класическите. Брошките никога няма да слязат от модния подиум и винаги ще са добър аксесоар към сакото или жилетката, а и ще ви придадат една невероятна визия на улегнала и знаеща какво иска жена. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар