Реклама

четвъртък, 25 септември 2014 г.

Бижута като подарък за всяка жена

Изборът на бижута като  подарък може да бъде много трудна задача, особено като се има предвид колко възможности предлага на пазара. Гривни, пръстени аксесоари, какво да изберем като подаръци за жени?

Обикновено класическите бижута винаги са били и признаци на стил и ласкателство. Много жени искат да притежават уникални бижута в колекцията си, но и най- обикновените биха могли да допринесат за техния стил. В един магазин за бижута може да има за всеки по нещо - за майка приятелка, за дъщеря, за съпруга.

Какви бижута да купим за майка си?

Подходяща ще бъде една елегантна огърлица от  перли, която ще бъде стилно допълнение към всяко облекло. Дали перлите ще бъдат на колие или гривна няма значение, защото всяка жена се чувства  уникална с тях.

Какви бижута да купим за дъщеря си?

Диамантените обеци придават елегантност на всеки тоалет и могат да се носят със или без повод. Друг класически аксесоар е огърлица с висулка от естествен или изкуствен камък.

Какви бижута да купим за баба си?

За всички възрастни жени брошката е изискано бижу, което ще ги подмлади. Бижутата може да са с пастелни  скъпоценни камъни в различни форми и дизайн.  Брошките добавят мигновен блясък на обикновения пуловер или палто.

Какви бижута да  подарим на жена си?


Ако диамантите са най-добрия приятел едно момиче,  то за една улегнала жена  най- подходяща е диамантена гривна. Ако тя ви е скъпа можете да заместите диамантите с небезизвестните кристали Сваровски. Тези прости, но класически гривни излъчват луксозно усещане и могат да бъдат носени ден и нощ. Също така можете да вземете златна брошка на съпругата си, която тя да си сложи на маншета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар