Реклама

четвъртък, 21 май 2015 г.

Златни накити


В бижутериите и онлайн магазините  по целия свят има много видове злато. Жълтото злато е най-популярното. Цвета на жълтото злато се определя от каратите. Колкото карата е по-голям толкова жълтият цвят е по наситен. Освен жълто злато има и
бяло и розово. Розовото е сплав на жълто злато и мед. А бялото - жълто злато и сребро или Паладий. Бялото злато се покрива с метала Родий за блясък и красота.

Още в дълбока древност златото е било голям съблазън за определени кръгове на обществото. То е имало магическо значение и предметите направени от злато често се използвали за техните религиозни ритуали. С развитието на технологиите,  то често се използва в различните отрасли. Но най-масовото приложение златото намира в бижутерийната промишленост и в продажбата на колиета, гривни, обеци и пръстени. Изработват се прекрасни накити, които пленяват хората по целия свят. Жени, мъже и деца от всички култури са попадали в плен на златото, използвайки го като пръстени, гривни, обеци, колиета и много други видове бижута.

Златните украшения издържат много дълго време. Те се дават от есно поколение на друго и затова имат голяма стойност. Необходимо е към златото да се гледа с голямо внимание и любов, да се непрекъснато да се полагат грижи, за да могат да се запазват колкото може по –дълго в истинският си блясък и красота. Интерес представляват бижутата със благородни камъни. Талисманите и амулетите са известни от пиляди години. Те въобще няма да слязат от модния подиум. Те не само определят нашия стил но и лекуват, като въздействат със своята енергия на нашето биополе. Затова бижутата съчетани от злато и камъни винаги ще са интересни  и ще бъдат желани от всички нас.


Бижутата от злато често се съчетават със скъпоценни камъни, който правят накита много съвършен и стойностен. Изящността  и красивия дизайн на златните накити, техният бляскав вид ги правят много интересни и предизвикателни най- вече за женския пол. Апетитът на дамите към красивите бижута никога няма да изчезне. Със своят изтънчен вид те привличат и погледа на мъжете които с охота  ги даряват на своите любими.

Няма коментари:

Публикуване на коментар