Реклама

събота, 27 септември 2014 г.

Как да изберем сребърно бижу за подарък?

Сребърните бижута са подходящи подаръци за всеки повод. Дали ще бъде гривна,  колие, пръстен, притежателката им ще бъде най-красивата жена...

Среброто е направено от 92,5% чисто сребро и 7,5% метална сплав. В това число се включват сребърни метални сплави, като мед и никел. Сплавите в среброто го укрепват и го правят достатъчно силен метал за производството на бижута.

Сребърните бижута са едни от най-подходящите подаръци, защото са  красиви, луксозни, ценни и не на последно място - достъпни. Сребърните бижута, могат да бъдат гривни, колиета, пръстени и обеци. Те са подходящи за  почти всеки цвят тоалет, а също така и за  различен цвят на кожата. Сребърните бижута могат да се носят, както за  всеки ден, така и за официални случаи.

Използвайте нашите съвети, за да изберете красиви сребърни бижута и да направите красив подарък за някоя специална за вас жена.

И така, ето ги и тях:

1. Проверка за автентичност: При закупуване на сребърни бижута, има няколко неща, които можете да направите, за да се уверете, че металът е истински. Първо, вижте дали бижуто има печат. Винаги бижутата имат печати на вътрешната страна, чрез които се обозначава вида на метала. Обикновено при среброто печатът е с цифра, но може да видите и такъв с думи. Въпреки, че има и случаи, в които няма печат, но бижутата са истински. В този случай е важно да се избере ателие или търговец на дребно, на когото  имате доверие.

2. Търсете  си личния   си  стил или ако купувате подарък - стилът на жената, за която пазарувате. Сребърните бижута могат да се намерят в почти всеки стил, размер и ценови диапазон. Тези качества правят сребърните бижута перфектният избор за себеизразяване и експериментиране.  Сребърните висулки и амулети, изобразяващи вашите хобита, вярвания, интереси или професия са забавни и индивидуални. Сребърните верижки могат да се носят с почти всичко в гардероба ви и с тях ще придобиете уникален вид. Купете на жена си чифт висящи  сребърни обеци или сребърни пръстени, гарнирани с  уникални скъпоценни камъни.

3. Помислете за ръчно изработени сребърни бижута. Среброто е  много гъвкав метал и не е скъпо.  Сребърните бижута често се подават на всякаква обработка и придават по-голяма женственост и грация на притежателката си, особено ако са в съчетание с полускъпоценни камъни.


Като купувате сребърни бижута, не забравяйте, че те са склонни към потъмняване. Помислете за закупуване на  торбичка или кутия. Там сребърните ви бижута ще бъдат предпазени от атмосферните условия. Една малка допълнителна инвестиция в специалната кутия или торбичка, ще направи бижутата ви от сребро бляскави и ще ви спести досадното почистване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар